Go to Top

Acționar – asociația ViitorPlus

Recicleta este o întreprindere socială dezvoltată de asociația non profit ViitorPlus, aceasta fiind și acționarul întreprinderii. Când activitatea RECICLETA va produce un excedent financiar, acesta va fi reinvestit în dezvoltarea întreprinderii sau a susținerii altor proiecte de dezvoltare durabilă ale asociație.

ViitorPlus – asociația pentru dezvoltare durabilă – a fost înfiinţată în România, în 2006, și este o organizaţie neguvernamentală, nonprofit, independentă. Misiunea ViitorPlus este de a face proiecte de mediu, integrate, cu impact pozitiv pe termen lung, de a dezvolta piaţa şi expertiza pentru producţie şi consum durabil şi de a realiza experienţe educaţionale care să încurajeze comportamente responsabile faţă de mediu.

Viziunea ViitorPlus: “Redescoperim împreună legătura cu natura şi investim în ceea ce lăsăm în urma noastră”.

ViitorPlus derulează programe de împădurire, reciclare, educație și conștientizare, producție de confecții textile naturale, dotarea unor obiective sociale cu  colectoare solare manufacturate, programe ce contribuie la soluționarea unor probleme sociale și de mediu în diferite județe ale țării, precum Constanța, Călărași, Prahova, Ilfov, Sălaj, Teleorman, Sibiu, Caras-Severin sau în București.  Printre cele mai cunoscute programe ale organizației se numără “Harta Reciclării, “Atelierul de pânză “ecOprovocarea”, “Adoptă un copac!”.