Go to Top

Concurs Chestionar

Bine ai venit pe pagina Concursului “Raspunzi si castigi!” derulat in cadrul programului RECICLETA!

Concursul s-a desfasurat in perioada 1 martie  – 31 martie  2018 si s-a adresat persoanelor fizice care locuiesc in scarile de bloc, pentru un numar limitat de asociatii de proprietari aflate in Programul RECICLETA, de pe raza sectorului 2, Bucuresti. Asociatiile de proprietari au fost alese in functie de anumite criterii pentru a reprezenta un panel cat mai diversificat in functie de vechimea intrarii in program, de localizarea geografica in cadrul sectorului 2.

MENTIUNE IMPORTANTA: a fost permisa completarea unui singur chestionar per apartament, din fiecare scara de bloc aleasa pentru a face parte din panel. Persoanele care locuiesc in acelasi apartament si au completat mai mult de o un chestionar direct sau on-line au fost descalificate din concurs. De asemenea, au fost descalificate persoanele care nu si-au completat datele de contact si persoanele care au completat chestionarul, dar nu locuiesc in asociatiile de proprietari selectate sa participe in concurs. In chestionar sunt solicitate date cu caracter personal (nume, e-mail, telefon, adresa – str. si nr., bl. Si sc.) pentru a putea identifica persoanele castigatoare – mai multe detalii la punctul 9 din Regulament.

REGULAMENTUL – click pentru a-l citi.

Etapele concursului au fost :

  • 1-16 martie 2018: aplicarea chestionarului direct de care Ambasadorii RECICLETA sau on-line de catre respondentii care nu sunt acasa (chestionar publicat pe www.recicleta.ro/concurs-chestionar) si care au intrat in posesia fluturasului cu informatii legate de modul de participare la concurs;
  • 18 – 25 martie 2018: validarea listei tuturor celor care au raspuns la chestionare (direct sau on-line);
  • Pana la 31 martie 2018:  afisarea pe site-ul www.recicleta.ro a detaliileor despre tragerea la sorti si lista castigatorilor.

Cele 2 persoane care au castigat in urma extragerii la sorti efectuata on-line, pe data de 30.03.2018, sunt: Onete Anghel si  Mihaila Constantin.

ACTUALIZARE: Conform regulamentului de concurs, din cauza faptului că nu a răspuns apelurilor noastre, câștigătorul Onete Anghel a fost înlocuit cu următoarea persoana de pe lista de rezervă: Andreea Purcarea.

Pentru a intra in posesia premului, castigatorii vor fi contactati la numerele de telefon oferite la completarea chestionarului. In cazul in care nu raspund la 3 apeluri efectuate de catre Organizator, acesta din urma va trimite o scrisoare postala de informare. Daca persoana castigatoare nu va contacta Organizatorul in termen de o luna calendaristica, Organizatorul isi rezerva dreptul de a desemna castigatoare urmatoarele numere extrase ca rezerva.

 Multumim pentru participare la completarea chestionarului si la concurs!