Go to Top

Harta Reciclării

Harta Reciclării este un instrument util pentru toţi cei care doresc să colecteze selectiv deşeurile reciclabile generate în activităţile casnice, activitatea de la birou sau de recreere. Această hartă reuneşte punctele de colectare selectivă din București, Ploieşti, Călărași și Brașov, fie că sunt puncte stradale (in masura in care nu sunt mutate de primarii/firmele de salubrizare), magazine prevazute cu recipiente speciale de colectare sau centre mari, specializate în colectarea selectivă. Harta Reciclării poate fi consultată în varianta online la adresa www.hartareciclarii.ro.

Website-ul dedicat Hărții Reciclării include și:

  • Calculatorul de carbon, care permite calcularea cantităţii de CO2 care nu va fi emisă în atmosferă datorită reciclării unei anumite cantităţi de hârtie, aluminiu sau PET.
  • Informații despre reciclarea corectă a deșeurilor menejere.

Harta Reciclării este un proiect educațional al asociației ViitorPlus, început în anul 2011 si actualizat de fiecare data cand am reusit sa atragem sponsori interesati. Căutăm în continuare parteneri pentru modernizarea, actualizarea si extinderea lui și în alte orașe. Detalii la: educatie@viitorplus.ro